Thursday , August 5 2021

Adrian Burlacu, tânărul diagnosticat cu tumoră la creier, a fost operat ieri  într-un spital din Turcia

Intervenția chirurgicală a fost complicată, dar medicii turci sunt optimiști că totul va fi bine. In mai puțin de două săptămâni, sucevenii s-au mobilizat și au strâns 30.000 de euro pentru ca Adrian Burlacu, în vârstă de 30 de ani, să aibă o șansă la viață  

Adrian Burlacu, tânărul pentru care sucevenii au strâns bani în ultimele două săptămâni, a ajuns cu bine la clinica din Turcia, iar luni, a suferit prima intervenție chirurgicală. Operația a fost complicată dar medicii turci sunt optimiști că totul va fi bine iar Adrian se va întoarce acasă, la cei doi copii care îl așteaptă. ”Astăzi, (n.r. ieri) Adrian Burlacu, tânărul din Suceava, împreună cu întreaga familie și noi toți cei care îl cunoaștem ne punem toate speranțele în puterea lui Dumnezeu și competența medicilor din Turcia. Da, Adrian ajuns cu bine în Turcia și astăzi (n.r. ieri) are loc prima intervenție chirurgicală. Păstrăm legătura și împărtășim cu dumneavoastră derularea procedurilor. Ne dorim ca totul să decurgă bine și sa îl vedem pe Adrian cât mai repede acasă alături de copii. Mulțumim din suflet tuturor celor care au făcut posibilă deplasarea în vederea începerii procedurilor pentru tratament, și au contribuit la strângerea celor aproximativ 28.000 euro, atât numeroaselor persoane fizice care s-au alăturat luptei noastre, cât și persoanelor juridice care au contribuit”, au transmis apriații lui Adrian Burlacu.

Reamintim că sucevenii s-au mobilizat exemplar și de această dată și au pus mână de la mână, în încercarea de a salva viața unui tânăr de 31 de ani, tată a doi copii, diagnosticat cu o tumoră la creier. Adrian Burlacu, în vârstă de 31 de ani, din cartierul sucevean Burdujeni, a aflat că s-ar putea să nu-și mai vadă cei doi copilași mari, fiind diagnosticat cu o boală cruntă. Familia, prietenii și toți cei care îl cunosc au demarat o campanie umanitară pe rețelele de socializare și au reușit să strângă suma de 30.000 de dolari, bani de care avea nevoie Adrian Burlacu, pentru intervenția chirurgicală la clinica din Turcia. ”Burlacu Adrian Lucian, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Suceava, tată a doi copilași minunați, visele și planurile de viitor au prins un contur sumbru în 2020 cand a fost diagnosticat cu Glioblastom. În luna august speranțele au reapărut, Adrian a suferit o intervenție chirurgicală la cap la Spitalul Bagdazar din București, a făcut radioterapie și chimioterapie la Iași, la Institutul Regional de Oncologie și toate lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal. Bucuria a fost însă de scurtă durată, rezultatul controlului efectuat la 6 luni, a căzut ca un bumerang asupra familiei. Prima intervenție chirurgicala se pare ca nu a fost un succes, astfel încât, problema persistă și mai mult decât atât, a devenit extrem de urgenta. Medicii din România din păcate nu încurajează o nouă operație și sunt extrem de rezervați în privința unei reușite, motiv pentru care, familia copleșită de astfel de vești  își pune toate speranțele în medicii din Turcia, medici care au reușit să mai facă minuni și in alte cazuri disperate. Pentru a ajunge în Turcia și a fi supus intervențiilor chirurgicale, la o prima evaluare, ar avea nevoie de o suma de aproximativ 30.000 de dolari”, au postat apropiații pe rețele de socializare, la începutul lunii februarie.

În mai puțin de două săpămâni s-a strâns suma necesară de bani, prin bunăvoința oamenilor cu suflet nobil, mereu aproape de cei aflați în suferință.

Cei care doresc să-l ajute, o pot face donând bani în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul, cu mențiunea ”pentru Adrian”. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Șapte scandalagii, doi din Ilișești și cinci din Corocăiești, băgați în arest de polițiștii suceveni

Doi dintre aceștia s-au bătut și-au distrus bunuri dintr-o benzinărie din Ilișești, iar ceilalți (patru …