Tuesday , December 6 2022

Administratorii unui bar din Fălticeni au fost bătuți de patru clienți din cauza unui glob

Patru tineri au consumat băuturi alcoolice în barul Pink din Fălticeni, iar la plecare unul dintre ei a smuls un glob din bradul ornamental amenajat în interior. Pentru că administratorii localului au îndrăznit să le reproșeze acest lucru, cei patru le-au aplicat o corecție fizică

Politia

In noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.14, Poliția municipiului Fălticeni a fost anunțată prin 112 despre faptul că, la barul Pink din localitate, este un scandal. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că, la data de 6 decembrie 2015, în jurul orei 23.00, în local a intrat un grup de patru tineri care au consumat băuturi alcoolice, iar la plecare, unul dintre ei a smuls un glob din bradul ornamental amenajat în interior. Gabi T., de 36 de ani, din Fălticeni, administratora barului, l-a atenționat pe cel care a rupt globul, ocazie cu care între cei doi a izbucnit o ceartă. Soțul femii, Adi T., a intervenit și el, moment în care cei patru tineri au început să-i lovească pe administratorii localului, după care s-au urcat într-o mașină și au pleat.
In urma investigațiilor întreprinse de polițiști, cei patru agresori, respectiv Cristian Vărăreanu, de 19 ani, Ionuț Vărăreanu, de 20 de ani, cei doi fiind frați, Vasile Gavrilovici, de 20 de ani și Iulian Lazariuc, de 19 ani, toți din comuna Bogdănești, au fost depistați pe raza municipiului Fălticeni. Cu ocazia cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, Cristian Vărăreanu, de 20 de ani, a condus mașina pe Bulevardul 2 Grăniceri din localitate, fără a avea permis de conducere. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor patru agresori au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar pe numele lui Cristian Vărăreanu și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. (C.Z.)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …