Tuesday , July 5 2022

Administrator de asociatie amendat de Primarie

Teodora Constanda, administratorul asocvia]iei de proprietari nr. 24, nu a aplicat prevederile Ordinului ANRSC 438/2008 [i voin]a proprietarilor, care au decis, cu majoritate de voturi, s\ `mpart\ cheltuielile comune de `nc\lzire `n procent de 7% pentru p\r]ile comune [i 3% pentru ]evile din apartamente. Astfel, potrivit celor spuse de viceprimarul Lucian Har[ovschi, ea trebuie s\ pl\teasc\ din buzunarul propriu o amend\ de 500 de lei, dup\ ce a pus ilegal la plata c\ldurii o parte din locuitorii unui bloc. Viceprimarul Lucian Har[ovschi a spus c\ `n urma sesiz\rilor primite de la locatari, Prim\ria Suceava a verificat prin serviciul de specialitate modul de repartizare a cheltuielilor comune pentru `nc\lzire, fiind constatate o serie de nereguli. Administratorul de asocia]ie a primit [i un avertisment, iar la urm\toarea abatere va r\mâne f\r\ atestatul `n baza c\ruia profeseaz\, dup\ cum a explicat viceprimarul. Reamintim c\, `n ultimii ani, la asocia]ia de proprietari nr. 24 a fost un scandal legat de primele de peste 100 de milioane pe care [i le-a acordat conducerea asocia]iei. (D.P.)

Vezi si

Caniculă și furtuni. Noi alerte meteo COD GALBEN care vizează județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți 3 atenționări Cod galben: de caniculă în cea …

No comments

  1. Din pacate domnul Vice amendeaza cu ochii inchisi, fara sa precizeze ca este vorba de un bloc in care locuieste de fapt un deputat PDL nemultumit ca trebuie sa achite si el cativa lei in plus ca toata lumea din bloc pentru partile comune, asadar amenda e cu iz de sanctiune de alta natura si nu pe considerente legale .
    De fapt este de notorietate incompetenta functionarilor, si incercarea de a acoperi, proteja fosta conducere a asociatiei pentru prejudiciile create asociatiei si proprietarilor .