Wednesday , October 5 2022

Activistul de mediu Daniel Bodnar este operat acum la Iași: “Medicii îi dau puține șanse că va merge pe picioarele lui”

Activistul de mediu Daniel Bodnar, rănit grav într-un accident rutier în Sucevița, este operat, miercuri dimineață, iar apropiații săi spun că “medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui”.“Daniel a intrat acum în operație.

După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Persoanele care doresc să îl susțină pot dona în contul său ori al soției:

Bodnar Daniel
Cont în LEI – Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22
Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22
REVOLUT:
GB06 REVO 0099 7013 1862 45
REVOGB21
Bodnar Simona
Cont în LEI – Banca Transilvania:
IBAN RO60BTRLRONCRT0476112601

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost pasager într-o mașină condusă de un prieten, implicată într-n accident rutier în noaptea de 18 spre 19 ianuarie.

La volanul BMW-ului X6 cu volan pe dreapta se afla un prieten al lui Bodnar, Dănuț Ghinghiloschi. La un moment dat, acesta a scăpat mașina de sub control și a lovit un podeț din fața unei case, apoi poarta de acces și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a ajuns în șanț, unde a lovit un indicator rutier. Bodnar a fost grav rănit, fiind diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”, după unele surse existând riscul ca acesta să nu mai poată merge. El a fost transferat ieri la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. (O.S.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …