Monday , January 30 2023

Acțiuni de curățenie și igienizare a parcurilor de Buna Vestire

Parcul Șipote și Pădurea Zamca au fost igienizate într-o acțiune organizată, vineri, 25 martie, în cadrul campaniei de curățenie inițiată de municipalitatea suceveană.

În Parcul Șipote au intervenit două echipe ale operatorilor de salubrizare, cu două autogunoiere și două mașini pentru deșeuri voluminoase, dar și o echipă de la Direcția Domeniului Public. Viceprimarul Lucian Harșovschi a precizat că echipa de la Domeniul Public s-a ocupat și de toaletarea copacilor și colectarea deșeurilor vegetale obținute, adăugând că în zona Mănăstirii Zamca a acționat o echipă a operatorilor de salubrizare, cu o autogunoieră și o mașină pentru deșeuri voluminoase.

„În ambele locuri, la activitățile de igienizare au participat și angajați din primărie”, a ținut să mai specifice Lucian Harșovschi. El a menționat că au fost măturate manual și mecanizat străzi, trotuare și căi de acces, au fost stropite sau spălate străzi, trotuare și căi de acces și s-au colectat deșeurile abandonate. (D.P.)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …