Acțiune de dezinfecție în Municipiul Fălticeni

2/04/20 ora:6:36am

În perioada 3-6 aprilie 2020, Primăria Municipiului Fălticeni și Direcția de Utilități Publice vor organiza o nouă acțiune de dezinfecție a străzilor și trotuarelor care aparțin domeniului public, dar și a scărilor de bloc.

Acțiunea se desfășoară cu utilaje ale Cooperativei Agricole „Livezile” din Fălticeni, puse la dispoziție benevol de către membrii cooperativei, cărora le mulțumim pentru implicare și disponibilitate.  Pentru dezinfecția pe trotuare, alei și blocuri, vor fi utilizate atomizoarele aflate în dotarea Direcției de Utilități Publice.

Acțiunea de dezinfecție va începe vineri, 3 aprilie, la ora 08.30, pe 5 sectoare stradale și un sector trotuare – alei, coordonate de: primarul Gheorghe Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, directorul Cătălin Costea, directorul executiv  Anton Naforniță, șef secție Claudiu Stratulat, șef secție Adriana Miron.

În măsura posibilităților, posesorii de autoturisme sunt rugați să le mute temporar în garaje sau în curți.

Având în vedere recentele măsuri dispuse la nivel național, în contextul pandemiei de coronavirus, acțiunea programată la sfârșitul săptămânii urmărește și dezinfectarea tuturor scărilor de bloc din Fălticeni, în cursul zilei de vineri, 3 aprilie. Proprietarii de apartamente / locatarii sunt rugați să evite circulația pe casa scării timp de 2 ore, după aplicarea substanței dezinfectante, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Fălticeni.