Tuesday , October 4 2022

Accidente identice, produse în aceeași zi și la aceeași oră, de doi indivizi care s-au urcat băuți la volan

Doi șoferi cu alcoolemii de 0,84, respectiv 0,73 mg/l au intrat cu mașinile în autoturismele ce circulau în fața lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav 

accident

Gabriel Vinolschi, de 46 de ani, din municipiul Suceava a produs vineri seară, în jurul orei 20.05, pe Calea Unirii, un accident soldat cu trei răniți ușor, lovind un Volkswagen care rula în fața sa. Vinolschi conducea autoturismul BMW pe strada Calea Uniri, iar la sensul giratoriu din față de la Dedeman nu a adaptat viteza și nu a păstrat distanța față de vehiculul din față, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul Volkswagen Passat condus de Cornel Goliș, de 43 de ani, din comuna Udești. In urma impactului, șoferii celor două mașini și Gheorghe Avram, de 52 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, pasager în BMW, s-au ales cu leziuni ușoare. Cornel Goliș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Gabriel Vinolshi a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă la spital a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.
In aceeași seară, în jurul orei 20.14, Constantin Suhard, de 44 de ani, din comuna Vama, în timp ce conducea autoturismul Dacia Solenza, pe DJ 176, la trecerea de cale ferată de la intrarea în comuna Frumosu nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de mașina din fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul Opel condus de Adelina Niță, de 20 de ani, din comuna Frumosu. In urma tamponării au fost avariate cele două mașini.
Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ la tânără și 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Constantin Suhard, care a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal. (D.Z.)

Vezi si

4 șoferi reținuți de polițiștii suceveni într-o singură zi

 Duminică în jurul orei 03:20, un bărbat  în vârstă de 28 de ani, din localitatea …