Friday , December 2 2022

Accidentat grav dupa ce a cazut de pe o schela improvizata

Un boschetar de 61 de ani a `ncercat s\ se fac\ folositor unei familii de pe strada Gheorghe Doja, ridic=nd un zid. Spre finalul lucr\rii, schela pe care se afla dar [i zidul pe care `l construise s-au pr\bu[it peste el
Ieri, pe la orele amiezii, un b\rbat de 61 de ani a c\zut de pe o schel\ improvizat\ la o cas\ de pe strada Gheorghe Doja, unde `ncerca s\ ridice un zid desp\r]itor. A suferit mai multe leziuni, a fost transportat cu ambulan]a la Spital iar medicii `i acord\ [anse minime de supravie]uire.
Potrivit Inspectoratului de Poli]ie al Jude]ului Suceava, `n cursul dimine]ii de ieri, Mihai P., o persoan\ f\r\ locuin]\, care tr\ia `ntr-un spa]iu pus la dispozi]ie de c\tre o familie de pe strada Gheorghe Doja, s-a oferit s\ dea o m=n\ de ajutor unor vecini dintr-o locuin]\ social\ `n care stau [ase familii, pentru a le asigura celor dint=i acces separat. Mihai P. a `njghebat o schel\ improvizat\ din dou\ sc\ri [i o sc=ndur\, pe care s-a urcat `ncep=nd s\ ridice, din calaburi, un zid desp\r]itor. Dup\ ce zidul ridicat era aproape finalizat, b\rbatul s-a dezechilibrat, schela s-a pr\bu[it iar calaburii abia a[eza]i unul peste cel\lalt s-au pr\bu[it peste el.
Cei care au asistat la accident au chemat ambulan]a [i b\rbatul a fost transportat la Spitalul Jude]ean. Medicii de la UPU au constatat c\ Mihai P. a suferit, `n urma c\z\turii [i a traumelor provocate de calaburii ce au venit peste el un traumatism cranio-cerebral grav, el fiind operat de urgen]\ [i transferat apoi `n sec]ia ATI, pronosticul `n ceea ce prive[te supravie]uirea fiind rezervat. (N.R.)

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …