Wednesday , September 22 2021

Accident teribil la Iacobeni: 4 raniti, sase masini distruse, fatada unui imobil avariata

accident

Patru persoane au ajuns, duminică, la spital, dintre care două în stare gravă, iar şase maşini şi faţada unui apartament de la parterul unui imobil au fost avariate în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Iacobeni. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr care s-a urcat băut la volan.
Potrivit ISU Suceava, un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, ce se deplasa pe direcţia Iacobeni – Vatra Dornei, a fost implicat într-un accident rutier, iar din declaraţiile martorilor conducătorul auto a pierdut controlul volanului. Maşina a acroşat bordura din partea dreaptă, a smuls un stâlp metalic pentru iluminat public care, în cădere, a avariat un autoturism. Apoi a acroşat alte patru autoturisme ce staţionau pe partea dreaptă a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în peretele unui imobil de locuit.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei şi o ambulanţă SAJ. Au fost găsite două victime, Gavril P., de 24 de ani, care a fost asistat medical şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei de către echipajul SMURD, cu diagnosticul traumatism cranian prin accident rutier, precum şi Mădălina C., de 15 ani, care a fost transportată la spital de către echipajul SAJ, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut deschis şi comoţie cerebrală. Alte două victime, care nu au fost găsite la locul accidentului, Andra V., de 17 ani, şi Florin C., de 18 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a li se acorda asistenţă medicală de specialitate.
Autospeciala cu apă şi spumă a pompierilor a rămas la faţa locului şi a spălat carosabilul de scurgerile de lubrifianţi şi carburanţi rezultate în urma accidentului rutier. După efectuarea cercetărilor şi măsurătorilor de către echipajele de Poliţie, pompierii au îndepărtat de pe partea carosabilă două autoturisme ce au fost implicate în accident. Pe timpul intervenţiei circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens.
rtv.net

Vezi si

Cinci comune sucevene intră, de joi, în scenariul galben

Comunele Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos vor intra în scenariul galben începând …