Sunday , April 21 2024

Accident rutier soldat cu doi morti, in apropiere de Berchisesti

N dou\ femei, aflate `ntr-o c\ru]\ nesemnalizat\, au murit dup\ ce atelajul a fost lovit de un tractor

Un grav accident de circula]ie a avut loc duminic\ `n jurul orei 19.30, pe drumul na]ional 2E `n apropierea comunei Berchi[e[ti. Sebastian B. de 38 de ani din ora[ul Comarnic, jude]ul Prahova, `n timp ce conducea un tractor cu semiremorc\, a lovit din spate o c\ru]\ nesemnalizat\, condus\ de Costel Dogaru de 37 ani, care se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice [i trei pasageri, to]i din comuna Capu C=mpului.
Impactul a fost deosebit de violent, provoc=nd decesul a dou\ dintre persoanele aflate `n c\ru]\, Elisaveta R. [i Irodia O., [i v\t\marea corporal\ a celorlalte dou\ persoane, Gheorghe Obreja [i Costel Dogaru, care au fost transporta]i de urgen]\ la Spitalul Jude]ean Suceava.
Medicii au declarat c\ cei doi vor avea nevoie de aproximativ 10-15 zile de `ngrijiri medicale, fiind diagnostica]i cu multiple traumatisme, echimoze [i escoria]ii faciale.
{oferul tractorului, Sebastian B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conduc\torul c\ru]ei a fost testat de c\tre agen]ii Biroului Rutier Suceava, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur `n aerul expirat.
Din primele cercet\ri efectuate la fa]a locului, a rezultat c\ vinovat de producerea accidentului rutier este Costel D., care conducea atelajul hipo pe timpul nop]ii, f\r\ a fi semnalizat corespunz\tor [i `n timp ce se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …