Sunday , January 29 2023

Accident rutier soldat cu doi morti, in apropiere de Berchisesti

N dou\ femei, aflate `ntr-o c\ru]\ nesemnalizat\, au murit dup\ ce atelajul a fost lovit de un tractor

Un grav accident de circula]ie a avut loc duminic\ `n jurul orei 19.30, pe drumul na]ional 2E `n apropierea comunei Berchi[e[ti. Sebastian B. de 38 de ani din ora[ul Comarnic, jude]ul Prahova, `n timp ce conducea un tractor cu semiremorc\, a lovit din spate o c\ru]\ nesemnalizat\, condus\ de Costel Dogaru de 37 ani, care se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice [i trei pasageri, to]i din comuna Capu C=mpului.
Impactul a fost deosebit de violent, provoc=nd decesul a dou\ dintre persoanele aflate `n c\ru]\, Elisaveta R. [i Irodia O., [i v\t\marea corporal\ a celorlalte dou\ persoane, Gheorghe Obreja [i Costel Dogaru, care au fost transporta]i de urgen]\ la Spitalul Jude]ean Suceava.
Medicii au declarat c\ cei doi vor avea nevoie de aproximativ 10-15 zile de `ngrijiri medicale, fiind diagnostica]i cu multiple traumatisme, echimoze [i escoria]ii faciale.
{oferul tractorului, Sebastian B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conduc\torul c\ru]ei a fost testat de c\tre agen]ii Biroului Rutier Suceava, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur `n aerul expirat.
Din primele cercet\ri efectuate la fa]a locului, a rezultat c\ vinovat de producerea accidentului rutier este Costel D., care conducea atelajul hipo pe timpul nop]ii, f\r\ a fi semnalizat corespunz\tor [i `n timp ce se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice. (O.S.)

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …