Saturday , February 24 2024

Accident rutier provocat de un sofer care a intrat in depasire neregulamentara

Ieri la ora 20.09, pe drumul na]ional 17A, în comuna Dorne[ti, în afara localit\]ii, Bogdan I. de 22 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN17A, s-a angajat în dep\[irea unui alt autoturism, trecând peste marcajul axial continuu, în vârf de pant\, moment în care s-a lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de Mugur Asuenici de 42 ani din ora[ul Siret. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme în propor]ie de circa 80%, r\nirea grava a celor doi conduc\tori auto, a lui Pavel G\ina de 33 ani [i u[oara a minorului Mugur Asuenici Junior de 3 ani, ambii din ora[ul Siret, pasageri în autoturismul ce se deplasa regulamentar.
Bogdan I. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, Mugur Asuenici nu a putut fi testat din cauza st\rii de s\n\tate. Ambilor conduc\tori auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (O.S.)

Vezi si

“Micii Luptători – Șansa la viață” – proiect de 700.000 de euro pentru dotarea a 5 paturi de terapie intensivă pentru nou-născuți la Maternitatea Suceava

Poate părea mult ca aproximativ 140 de mii de euro să fie dotările pentru un …