Saturday , December 10 2022

Accident rutier cu fuga de la locul faptei, cercetat de politistii radauteni

S=mb\t\ `n jurul orei 21.00, la Spitalul municipiului R\d\u]i s-a prezentat Viorel D. `n v=rst\ de 43 ani, din localitate, care a reclamat faptul c\ a fost victima unui accident rutier.

În urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ în jurul orelor 19.00, victima se deplasa în calitate de pieton pe strada Iraclie Porumbescu din localitate, iar când a ajuns în dreptul por]ii de acces în curtea unui imobil, a fost acro[at de un autoturism ce se deplasa în aceea[i direc]ie de mers [i al c\rui conduc\tor auto pierduse controlul asupra direc]iei de mers, fiind proiectat la sol. În momentul în care a fost acro[at, Viorel D. avea sub bra]ul stâng un recipient cu s\pun lichid [i întrucât a c\zut peste acesta a suferit leziuni în zona coastelor. Conduc\torul autoturismului a mai lovit apoi gardul a dou\ imobile, dup\ care a plecat de la locul accidentului.
La fa]a locului au fost identificate mai multe fragmente din material plastic ce provin de la spoilerul autoturismului în cauz\, precum [i o bucat\ din semnalizatorul stânga al acestuia, stabilindu-se marca, culoarea [i anul de fabrica]ie a autoturismului implicat în accident. Victima a fost testat\ cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar cercet\rile continu\ în vederea identific\rii autorului. (O.S.)

Vezi si

Conferință Națională de Amiloidoză, organizată în perioada 9-10 decembrie, la Suceava

Au participat și bolnavi de amiloidoză din județul nostru. Există o schemă de tratament pentru …