Tuesday , October 4 2022

Accident provocat de un şofer băut, soldat cu trei răniţi, la ieşirea din Suceava

accident 2

Un şofer din Solca a lovit cu maşina autoturismul care circula în faţa sa, proiectându-l pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul u cel ce se face vinovat de accident a fugit de la locul faptei fiind găsit în pat de poliţiştii, odihnindu-se, fiind vizibil sub influenţa alcoolului u în urma carambolului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă fără a suferi răni grave

Ieri dimineaţă, la ora 06.50, la ieşirea din municipiul Suceava spre Pătrăuţi, Dorel Dodici, de 48 de ani, din oraşul Solca, se deplasa la volanul unui autoturism Volkswagen Golf pe direcţia Suceava Pătrăuţi. Din cauză că nu a păstrat distanţa regulamentară în mers, acesta a lovit în spate un alt autovehicul Volkswagen Golf ce era condus de accident 1Cătălin Gengu, de 37 de ani, din comuna Gălăneşti şi care a fost proiectat pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu o maşină Chevrolet Aveo, la volanul căreia se afla Ovidiu Bejenar, de 29 de ani, din comuna Todireşti. ~n urma impactului maşina Chevrolet a ajuns în şanţ, în timp ce trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, respectiv Ovidiu Bejenar ce va avea nevoie de trei zile de îngrijiri medicale, Cătălin Gengu şi soţia acestuia Anişoara Gengu, de 33 de ani, din Gălăneşti, care nu s-au ales cu răni grave. {oferii Cătălin Gengu şi Ovidiu Bejenar au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto ce s-a făcut vinovat de producerea acestui accident, Dorel Dodici, a fugit accident 3de la faţa locului, poliţiştii reuşind să-i dea de urmă găsind la locul incindetului plăcuţa cu numărul de înmatriculare a maşinii acestuia. Bărbatul a fost găsit la el acasă, în Solca, odihnindu-se. Dorel Dodici a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul din Rădăuţi unde i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele lui Dorel Dodici pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi dosar penal pentru părăsirea locului accidentului. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …