Saturday , February 4 2023

Accident între un tractor și o Alfa Romeo, la Pârteștii de Jos. Două persoane au fost rănite

Vineri, 10 decembrie, în jurul orelor 1615,  B. Ioan, de 33 ani, din Pârteștii de Jos, în timp ce conducea un tractor agricol pe str. C.A.P.-ului,  în interiorul localității Pârteștii de Jos, având direcția de deplasare  către DJ 178A, din cauza faptului că nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea în intersecție pe DJ178A, a lovit un autoturism marca Alfa Romeo din direcția Humoreni către Cacica, condus de numitul T. Constantin, de 72 de ani, din Suceava, care a intrat în impact față-spate cu tractorul agricol.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 72 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta fața a autoturismului marca Alfa Romeo, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului. De asemenea, șoferul  autoturismului marca Alfa Romeo a fost condus la  Spitalul Orășenesc Gura Humorului în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, unde acuza dureri în zona pieptului. Fiind examinat, s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie toracică”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul tractorului agricol B. Ioan, care nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea în intersecție.

 

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …