Saturday , December 3 2022

Accident cumplit: Bătrân mort după ce a căzut cu fața pe lama unei drujbe în funcțiune

Omul, în vârstă de 72 de ani, s-a aplecat să ridice o bucată de lemn și a căzut peste lama unei drujbe mânuită de fratele său. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul din Fălticeni, dar nu a mai putut fi salvat 

Un bărbat de 72 de ani din Cornu Luncii a murit marți, 26 martie, la Spitalul Municipal Fălticeni după ce a căzut pe lama unei drujbe aflate în funcțiune.

În acea zi, în jurul orelor 14:00, în timp ce tăia lemne împreună cu fratele său în curtea casei din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, Grigore A. s-a aplecat să ridice o bucată de lemn și a căzut peste lama unei drujbe aflate în funcțiune, mânuită de fratele său.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipiului Fălticeni, unde, ulterior a decedat. Acesta a fost diagnosticat prezumtiv cu traumatism cervico-facial stâng prin lezare cu drujbă cu atingere vasculară, plagă delabrantă cervico – facială stângă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de polițiștii din Cornu Luncii. (O.S.)

Vezi si

Amendă de 2.000 de lei pentru un șofer din Straja prins transportând lemn fără acte în valoare de 335 de lei

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 15:45,  pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina,polițiștii au …