Friday , December 9 2022

Accident cu trei victime la Fratautii Vechi, provocat de o soferita de 36 de ani

Trei persoane printre care [i un copil `n v=rst\ de 11 ani, au ajuns zilele trecute la spital `n urma unui accident produs la Fr\t\u]ii Vechi.
Luni la ora 14.50, pe DJ 178 C în afara comunei Fr\t\u]ii Vechi, Ilenu]a Cuciurean, de 36 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310 nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu z\pad\, a p\truns pe contrasens [i a intrat în coliziune frontal\ cu autoturismul Matiz condus regulamentar din sens opus de Florin L. de 40 ani.
În urma coliziunii a rezultat r\nirea u[oar\ a conduc\toarei auto [i a pasagerilor Ion N. de 38 ani din municipiul R\d\u]i [i D.G. de 11 ani din comuna Fr\t\u]ii Noi, primul pasager în autoturismul condus de Ilenu]a Cuciurean, iar cel de-al doilea, pasager autoturismul condus de L. Florin.
Ambii conduc\tori auto au fost testa]i cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative [i li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …