Saturday , October 1 2022

Acces restricționat la ITM Suceava pana pe 31 martie din cauza coronavirusului

Accesul în incinta Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Suceava va fi permis numai la cerere/solicitare şi exclusiv numai atunci când situaţia o impune. Anunțul a fost făcut de șeful instituției, Romeo Butnariu, având în vedere adresa nr. 5047/20/6/11.03.2020 a Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava, înregistrată în evidenţele ITM Suceava sub nr. 3619/12.03.2020, adresă care a fost emisă ţinându-se cont de situaţia creată la nivel naţional din cauza apariţiei virusului COVID-19 şi pentru prevenirea transmiterii acestuia. „Măsura de restricţionare se instituie pentru perioada 12-31.03.2020 şi va fi ridicată la o dată ulterioară, în funcţie de dinamica evenimentelor”, a precizat Romeo Butnariu.

În mod obişnuit, se va opta pentru modalitatea de comunicare prin poştă, poştă electronică, telefon sau fax. „Astfel, I.T.M. Suceava pune la dispoziţia tuturor persoanelor mijloacele prin care se pot transmite documentele solicitate de instituţia noastră sau unele solicitări ale dumneavoastră. Prin e-mail: [email protected]; prin fax la numărul: 0230/213185; prin poştă la adresa: I.T.M. Suceava, str. Bistriţei, nr. 9, loc. Suceava, jud. Suceava, cod poştal 72027; prin telefon la numerele: 0230/512283 și, respectiv, 0230/520060;”, se arată într-un comunicat semnat de șeful ITM Suceava.

Totodată, în cazul deplasării la ITM Suceava în vederea unei întrevederi, aceasta se va comunica, în prealabil, cu cel puţin o oră înainte, prin poştă electronică, telefonic sau prin fax. De asemenea, persoanele mandatate să se deplaseze la sediul ITM Suceava va trebui să respecte ora programată întrevederii pentru a se evita intervalul de aşteptare suplimentară în spaţiul destinat publicului. Înainte de întrevederea cu personalul din cadrul ITM Suceava, persoana mandatată va trebui să se dezinfecteze pe mâini cu produsele de igienă existente la intrarea în instituţie. (D.P.)

 

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …