Friday , December 1 2023

Acceleratul Iasi – Timisoara a ramas blocat la Suceava din cauza vantului

tren

Un tren plin cu călători a rămas blocat pe şine vineri noapte, după ce firele de înaltă tensiune au fost rupte de rafalele de vant. In zona Sucevei a fost cod galben de vant vineri noapte, iar acceleratul Iasi-Timisoara nu si-a putut continua drumul zeci de minute.
Garnitura venea de la Iaşi şi mergea la Timişoara. În gara Scheia (Suceava-Vest), trenul a rămas blocat, după ce vântul puternic a rupt cablurile de înaltă tensiune.
Pasagerii au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute, până când mecanicii au reuşit să schimbe locomotiva şi să remedieze problema.
Mai multe judeţe din Moldova, dar şi din Transilvania au fost sub cod galben de vânt puternic vineri seara, până la ora 23.00, iar în unele zone rafalele au ajuns şi la 70 de kilometri pe oră.

Vezi si

Astăzi, de Ziua Națională, paradă și expoziție de tehnică militară, cu participarea a sute de militari. Programul manifestărilor

Astăzi se împlinesc 105 ani de la proclamarea la Alba Iulia, de către cei 1228 …

One comment

  1. Depoul Suceava Nord

    Ce accelerat bre, sunteti prosti? Sunt vreo 4 ani de cand s-au schimbat rangurile. Treziti-va la realitate. Sunt 3 garnituri care merg de la Iasi la Timisoara Nord in 24 ore.
    A ramas blocat IR12837 Iasi – Timisoara Nord.