Thursday , July 25 2024

Absolvenții promoției 2024 trebuie să valideze înscrierea la Titularizare săptămâna viitoare

Absolvenții promoției 2024 trebuie să își valideze, în perioada 8-11 iulie a.c., înscrierea la concursul de Titularizare 2024. Este vorba despre absolvenți ai programelor de pregătire psihopedagogică și candidații cuprinși în programe recunoscute de Ministerul Educației prin care se recrutează, se selectează, se pregătește și se sprijină personalul didactic de predare pentru a desfășura activități didactice în unități de învățământ preuniversitar situate în medii dezavantajate, în anul scolar 2024-2025.

În mod excepțional, absolvenții promoției 2024 pot să prezinte adeverința de absolvire a studiilor/programului de pregătire psihopedagogică și să valideze fisa de înscriere în data de 17 iulie a.c., până la ora 8.00. Aceștia pot participa la proba scrisă în cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor declarate vacante/rezervate numai după prezentarea adeverinței de absolvire a studiilor /programului de pregătire psihopedagogică.

Neprezentarea candidatului sau a unui împuternicit al acestuia, desemnat prin procură notarială, în original, la validare, în perioada prevăzută de Calendar, atrage după sine anularea înscrierii candidatului la concurs. (O. N.)

Vezi si

Zona de munte a județului, sub Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar …