Saturday , September 23 2023

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, admisă cu cea mai mare medie la Facultatea de Economie din cadrul ASE București

Denisa Siminiuc, absolventă a promoției 2022 a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, a fost admisă cu cea mai mare medie la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București. Drept urmare, colegiul va primi o diplomă de excelență din partea academiei, directorul unității de învățământ fiind invitat să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar din cadrul ASE, care va avea loc luni, 26 septembrie a.c.

”De remarcat că Denisa a fost recompensată, de către colegiu, la festivitatea de deschidere a acestui an școlar, cu Premiul <Ernst Rudolf Neubauer>, acordat absolvenților care au obținut primele 10 medii la Examenul de Bacalaureat.

Mulțumim, felicitări și mult succes, Denisa!”, au transmis reprezentanții liceului.

Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți s-a clasat în top 30 licee din țară cu promovabilitate de 100% la Bacalaureatul din acest an, alături de Colegiul Național ”ștefan cel Mare” Suceava. De asemenea, doi din cei 12 absolvenți de liceu din județul nostru care au obținut media 10 la Bacalaureat 2022 provin de la acest liceu, iar absolvenți de gimnaziu cu medii de admitere mari și foarte mari aleg, în fiecare an, să urmeze cursurile Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți. (O. NUȚU)

Vezi si

Biroul Electoral Permanent va funcționa în afara municipiului Suceava

Prefectura a reluat „în regim de urgență” procedura de identificare a unor spații, inclusiv aparținând domeniului …