Sunday , January 29 2023

Abonamentele pentru bazinul de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, care se redeschide mâine, după modernizare, pot fi achiziționate începând de azi

Marți, 6 decembrie a.c., va fi dat în funcțiune bazinul de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, recent modernizat. Cei care își doresc să ia lecții de înot sau practică acest sport ca mijloc de relaxare ori pentru performanță își pot procura abonamentele începând de luni, 5 decembrie a.c.

”Bazinul de Înot de la Şcoala nr. 3 Suceava va fi dat în funcțiune de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie 2022, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare (s-a consolidat structura de rezistență a bazinului, s-a placat cu gresie, s-a înlocuit instalația pentru schimbătoarele de căldură). Începând de luni, 5 decembrie 2022, se eliberează abonamente!”, au anunțat reprezentanții unității de învățământ.

Potrivit Primăriei Suceava, a fost consolidată structura de rezistență a bazinului, s-a placat din nou cu gresie, s-a înlocuit instalația de schimbare a căldurii pentru încălzirea apei din bazin, lucrările costând municipalitatea în jur de 1.100.000 lei. Ultima reparație capitală a bazinului de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava a avut loc în urmă cu 15 ani, iar în anul 2016 a fost reabilitată fațada bazinului.

Tarifele pentru acces la bazinul de înot diferă în funcție de nivelul de pregătire al copiilor și școlile de la care provin. Astfel, un abonament de inițiere standard pentru preșcolarii și elevii altor școli este de 200 lei pentru 8 ore de înot sau 100 lei pentru 4 ore, în timp ce elevii școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava vor achita 160 lei pentru abonamentul cu 8 ore și 80 lei pentru cel cu 4 ore de înot. Abonamentul întreținere elevi, pentru cei care știu să înoate și practică sportul ca relaxare sau se pregătesc pentru performanță, este de 80 lei pentru elevii altor școli și 60 lei pentru elevii școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava, însemnând 4 ore de înot. Tarifele abonamentelor pentru adulți sunt de 120 lei pentru întreținere sau 150 lei pentru inițiere, cuprinzând 4 ore de înot.

Regulamentul prevede că orele pierdute din abonament nu se reportează , decat în cazul îmbolnăvirilor, pa bază de scutire medicală de la medicul de familie.

Abonamentul se eliberează lunar, pentru minimum 4 ore, în prima săptămână a lunii, și sunt necesare o cerere înscriere (cu aprobarea scrisă a părinților pentru elevii mai mici de 16 ani), adeverință de elev și aviz epidemiologic (de la medicul de familie). (O. NUȚU)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …