Monday , December 5 2022

A vrut o partida de amor dar a ramas fara telefon, bani si adidasii din picioare

Un t=n\r din Baia a reclamat faptul c\ i-au fost furate telefonul, banii [i adida[ii n toat\ povestea sa a `nceput `ntr-un restaurant din Suceava unde a b\ut cu mai mul]i tineri. Ace[tia i-au propus s\ mearg\ la un hotel unde este o t=n\r\ care practic\ prostitu]ia. Victima s-a deplasat la hotel unde a `ntre]inut rela]ii sexuale cu o t=n\r\ de 18 ani, `ns\ diminea]a c=nd s-a trezit a observat c\ `i lipsesc telefonul, banii [i adida[ii

Miercuri, 12 decembrie, ora 09.40, Radu Alexandru Ifrimie, de 27 ani, din comuna Baia, a sesizat faptul c\ persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil [i banii din incinta Hotelului Orizont, din municipiul Suceava, de pe strada Jean Bart, unde era cazat. ~n urma verific\rilor s-a stabilit c\ `n noaptea de 11 spre 12 decembrie, `n jurul orelor 23:30-00:00 `n timp ce se afla la restaurantul Popas Moldovi]a, din municipiul Suceava, de pe strada Gheorghe Doja, acesta a fost acostat de trei tineri de etnie rrom\ cu v=rste cuprinse `ntre 20 – 25 de ani, `mpreun\ cu care a consumat mai multe b\uturi alcoolice. Indivizii i-au propus apoi s\ se deplaseze `mpreun\ la Hotelul Orizont unde se afl\ o fat\ care `ntre]ine rela]ii sexuale contra cost. La hotel, cei trei tineri l-au prezentat unei tinere de aproximativ 25 de ani [i `mpreun\ cu aceasta partea v\t\mat\ s-a deplasat `ntr-o camer\ a hotelului unde a `ntre]inut rela]ii sexuale. ~n diminea]a zilei de 12 decembrie, c=nd s-a trezit Radu Ifrimie a constatat c\ t=n\ra plecase din camera de hotel [i c\ din buzunarele pantalonilor `i lipseau telefonul mobil, suma de 800 de lei [i adida[ii de culoare alb cu negru. Victima a declarat c\ nu-[i aminte[te alte detalii cu privire la semnalmentele tinerilor care l-au acostat `n restaurant [i nici ale tinerei cu care a `ntre]inut rela]ii `n camera hotelului, din cauza st\rii de ebrietate `n care se afla. Potrivit estim\rii p\r]ii v\t\mate prejudiciul este de aproximativ 1800 de lei.
~n urma cercet\rilor efectuate de poli]i[ti a fost identificat\ Lumini]a Adelina Solomon, de 18 ani, din comuna P\tr\u]i, care `n noaptea de 11 spre 12 decembrie a `ntre]inut rela]ii sexuale cu Radu Ifrimie. Aceasta a declarat c\ t=n\rul i-a fost prezentat de un prieten, iar dup\ ce au `ntre]inut rela]ii sexuale, a cobor=t la recep]ie unde era a[teptat\ de amicul s\u. Acesta a `ntrebat-o ce face clientul pe care i-l prezentase, iar dup\ ce i-a spus c\ partea v\t\mat\ a adormit, amicul tinerei a urcat `n camer\ de unde a revenit dup\ c=teva minute av=nd asupra sa o pereche de adida[i apar]in=nd lui Radu Ifrimie. Autorul faptei a fost identificat `n persoana lui Costel Bujor, de 27 ani, din comuna {cheia. Acesta a fost c\utat la domiciliu [i `n locurile pe care le frecventeaz\ `ns\ nu a fost depistat. Cercet\rile vor fi continuate de lucr\torii Biroului investiga]ii criminale Suceava fa]\ de Costel Bujor, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de furt calificat [i proxenetism iar fa]\ de Lumini]a Solomon, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de prostitu]ie. (C.Z.)

Vezi si

Podul de la Praxia va fi reabilitat anul viitor

Anul viitor vor demara lucrările de reabilitare a podului de la Praxia, situat pe un …