Wednesday , November 30 2022

A violat o batrana de 86 de ani, dupa care a adormit

Cazul s-a petrecut la Ostra, autorul violului, un individ de 25 de ani,  fiind re]inut `n vederea arest\rii, dup\ ce a fost prins de vecini t
O b\tr=n\ din Ostra, `n v=rst\ de 86 de ani, a fost violat\ `n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\ de un individ de 25 de ani.
Duminic\ diminea]\, pe la ora 04.20, Poli]ia ora[ului Gura Humorului a fost sesizat\ prin 112, cu privire la faptul c\ Elena G., de  86 ani, din comuna Ostra, a fost victima infrac]iunii de viol. Cu ocazia cercet\rilor s-a stabilit c\, în jurul orei 01.15, Ionu] Vleju, de 25 ani, din localitate, fiind în stare de ebrietate, a mers la domiciliul victimei, a întrerupt curentul electric, dup\ care a intrat în locuin]\ pe un geam de la dormitor [i, prin constrângere fizic\, a între]inut raporturi sexuale cu b\tr=na. Dup\ comiterea faptei, t=n\rul a adormit chiar în locuin]a victimei, fiind g\sit de un vecin dup\ ce femeia `n v=rst\ a alertat vecinii, unul dintre ace[tia l-a g\sit pe violator dormind `n casa victimei sale.
În baza probatoriului administrat, Ionu] Vleju a fost prezentat Parchetului de pe lâng\ Judec\toria Gura Humorului, care a emis ordonan]\ de re]inere pentru 24 ore pentru comiterea infrac]iunilor de viol [i violare de domiciliu, iar `n cursul zilei de ieri urma s\ fie prezentat instan]ei de judecat\ cu propunere de arestare preventiv\. Individul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.
S\tenii din Ostra povestesc despre evenimentul care a tulburat, la sf=r[itul s\pt\m=nii, lini[tea comunit\]ii, ar\t=nd c\ Ionu] Vleju face parte din categoria tinerilor care nu au niciun cap\t, lucr=nd cu ziua, ba pe la unii, ba pe la al]ii iar atunci c=nd nu g\se[te ceva de lucru, mai fur\ c=te o bucat\ de  lemn din p\dure, pe care `l vinde pe rachiu.
Elena G. locuie[te mai mult singur\ `n perioada verii. Fiul ei este cioban la o st=n\, iar nevasta acestuia plecase de s=mb\t\ la b\rbat, s\ `i duc\ de m=ncare pentru s\pt\m=na ce urma s\ `nceap\. Acesta a fost momentul potrivit pe care t=n\rul Vleju l-a identificat pentru a intra `n casa b\tr=nei pe care a violat-o, iar apoi, fiind `n stare avansat\ de ebrietate, a adormit. B\tr=na a ie[it `n ograd\, a alertat vecinii, iar zgomotul produs l-a trezit din somn pe violator. Acesta a luat-o la fug\, `ns\ prin gr\din\ a fost prins de un vecin, care l-a imobilizat [i l-a predat poli]i[tilor. B\tr=na violat\ a fost dus\ la spital, unde i-au fost f\cute investiga]iile corespunz\toare `n astfel de situa]ii, ulterior fiind l\sat\ s\ plece acas\. (N.R.)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …