Tuesday , October 4 2022

A venit Mos Craciun la copiii pompierilor suceveni

Duminic\ 19 decembrie, începând cu ora 18.00, Inspectoratul pentru Situa]ii de Urgen]\ „Bucovina” al jude]ului Suceava a organizat [i desf\[urat ac]iunea „Mo[ Cr\ciun la pompieri”, prilej cu care copiii cadrelor institu]iei au primit cadouri de la Mo[. Activitatea s-a desf\[urat în incinta Bisericii Militare cu hramul Sf. Ierarh Iosif cel Nou de la Parto[ [i Sf. {tefan cel Mare [i Sfânt din municipiul Suceava, din strada Universit\]ii.
Mo[ Cr\ciun a oferit cadouri la un num\r de peste 50 de copii, înso]i]i de p\rin]i – cadre militare, atât de la re[edin]a unit\]ii, cât [i de la Deta[amentul de pompieri Suceava. ~n deschiderea evenimentului, au colindat pompierii Coralei Deta[amentului Suceava, format\ din 22 de militari [i dirijat\ de preotul militar al inspectoratului, Iacob Ovidiu, urma]i de elevi ai [colii cu clasele I-VIII Dr\goie[ti. Activitatea a fost finalizat\ prin vizita Mo[ului, care a d\ruit dulciuri, sucuri, fructe [i rechizite micilor pompieri.
În s\pt\mâna care urmeaz\, Mo[ Cr\ciun va sosi [i la copiii pompierilor de la subunit\]ile de interven]ie din jude], Deta]amentele R\d\u]i, F\lticeni, Vatra Dornei [i C=mpulung Moldovenesc, precum [i la G\rzile de Interven]ie Solca, Siret, Vicovu de Sus [i Gura Humorului. (O.S.)

Vezi si

4 șoferi reținuți de polițiștii suceveni într-o singură zi

 Duminică în jurul orei 03:20, un bărbat  în vârstă de 28 de ani, din localitatea …