Monday , February 6 2023

A murit dr. Liliana Croitoru, fosta șefă a secției de Gastroenterologie a Spitalului Județean

Medicul Liliana Croitoru, fosta șefă a secției de Gastroenterologie a Spitalului Județean, a murit duminica seara. Aceasta era internată în secția de Terapie Intensivă Covid de aproximativ două săptămâni. Ea nu era vaccinata antiCovid.

In afară de ea, au mai fost infectați soțul și fiul lor (ambii vaccinati) și doar acesta din urmă nu a avut nevoie de spitalizare.

Soțul doctoriței Croitoru a fost externat zilele trecute din secția de Boli Infecțioase, dar din nefericire, starea de sănătate a Lilianei Croitoru, în vârstă de 75 de ani, s-a agravat, iar medicii suceveni nu au mai putut face nimic.

“Dr.Croitoru Liliana – medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale, fost şef secţie gastroenterologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei.

A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale.
Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale. Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea
deplină a scopului propus.  A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea.
Şi-a exercitat profesia şi după plecarea din spital, cu conştiinţă şi demnitate în cadrul Policlinicii Bethesda, până la ’’întâlnirea” cu acest virus nemilos.

A plecat dintre noi în duminica zilei de 14 noiembrie 2021.

Drum lin spre stele!
Intreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienţi sunt profund îndureraţi de pierderea distinsei dnei doctor.
Sincere condoleanţe.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Spitalul Judetean Suceava.

 

Vezi si

Autocar cu șase persoane, răsturnat în șant, la ieșirea din Salcea. Nimeni nu a fost rănit

Duminică seara, în jurul orei 19.30, pe DN 29, un autocar a ieșit în afara …