Saturday , December 3 2022

A murit dupa ce a fost batut in fata unui bloc din cartierul Burdujeni

Un b\rbat de 58 de ani a decedat `n urma loviturilor primite de la un t=n\r de 19 ani t
~n seara zilei de miercuri, la ora 22.40, Elena A., din municipiul Suceava, a sesizat faptul c\ în fa]a unui bloc de pe strada Eroilor se afl\ o persoan\ lovit\. O echip\ operativ\ s-a deplasat la fa]a locului, unde a constatat c\ în jurul orelor 22.30, Gabriel B., de 58 ani, din comuna Poieni Solca, în timp ce se afla pe o banc\ amplasat\ în fa]a blocului respectiv, a avut un conflict spontan cu un tân\r care l-a lovit în zona fe]ei, iar victima a c\zut pe asfalt lovindu-se la cap. Echipajul medical de urgen]\ sosit la fa]a locului a încercat manevre de resuscitare timp de 30 de minute, `ns\ f\r\ succes, `ntruc=t `n cele din urm\ victima a decedat.
În urma investiga]iilor efectuate de agen]ii de poli]ei, au fost identificate dou\ persoane suspecte de comiterea faptei, V.F., de 17 ani, [i Florin S., de 21 de ani, ambii din municipiul Suceava.
Ieri a fost efectuat\ necropsia lui Gabriel B., ocazie cu care s-a constatat c\ moartea a fost violent\ [i s-a datorat unui traumatism cranian soldat cu echimoz\ hemimenton stâng, buza inferioar\ [i dou\ pl\gi contuze epicraniene parieto-occipitale dreapta, pe fond de cardiomegalie, obezitate [i posibil hipertensiune arterial\. Leziunile au putut fi produse prin lovire cu pumnul sau palma urmate de c\derea, proiectarea victimei posterior [i impact pe plan dur a capului.
În urma probatoriului administrat s-a stabilit c\ adev\ratul suspect este  Alexandru Stoica, de 19 ani, din municipiul Suceava, iar cercet\rile sunt continuate de c\tre Parchetul de pe lâng\ Tribunalul Suceava sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de lovitur\ cauzatoare de moarte. (N.R.)

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …