Thursday , December 8 2022

A mers la soacra dupa o ruleta si e acuzat ca a furat 1.700 de euro


O femeie din Vama `l b\nuie[te pe ginerele s\u c\ i-ar fi furat suma de 1.700 de euro [i 450 de lei n aceasta le-a povestit poli]i[tilor c\ b\rbatul a venit la ea acas\ [i i-a cerut o rulet\ n dup\ ce a luat ce avea nevoie ginerele a plecat, fiind dat disp\rut dup\ ceva timp n atunci femeia p\gubit\ [i-a dat seama c\ ceva nu este `n ordine astfel c\ [i-a verificat locul unde ]inea banii, observ=nd c\ ace[tia lipsesc
Vineri, 23 noiembrie, ora 08.30, la Postul de Poli]ie Vama s-a prezentat Julieta Berciu, de 45 ani, localnic\, care a sesizat faptul c\ la data de 22 noiembrie a.c., ginerele s\u Nicu Bo[orog, de 31 ani, din aceea[i localitate, i-a sustras suma de 1.700 de euro [i 450 de lei. Din cercet\ri a rezultat c\ la data de 22 noiembrie, `n jurul orei 14.00, la locuin]a p\r]ii v\t\mate a venit ginerele Nicu Bo[orog care i-a solicitat o rulet\ pentru a face unele m\sur\tori la locuin]a sa, `ntruc=t vroia s\-[i monteze geamuri. Dup\ ce i-a spus acestuia unde se afl\ ruleta [i-a v\zut `n continuare de treburile gospod\re[ti. ~n jurul orei 23.00, a aflat de la fiica sa c\ so]ul acesteia lipse[te de la domiciliu, dup\ ce a fost c\utat pe raza comunei Vama. Partea v\t\mat\ a realizat atunci c\ ceva nu este `n regul\, motiv pentru care a c\utat `n dulapul unde `ntr-un portofel ]inea suma de 1.700 de euro [i suma de 450 de lei, constat=nd lipsa acestora. Partea v\t\mat\ `l b\nuie[te ca autor al furtului pe ginerele s\u care a c\utat ruleta exact `n dulapul unde se afla [i suma reclamat\ ca fiind sustras\, acesta fiind disp\rut de la domiciliu dup\ s\v=r[irea furtului. Poli]i[tii vor continua cercet\rile sub aspectul comiterii infrac]iunii de furt, `n vederea identific\rii autorului [i recuper\rii prejudiciului. (C.Z.)
 

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …