Thursday , April 18 2024

A intrat cu autobuzul pe contrasens intr-o masina, accidentand o fetita de sase ani

N feti]a a fost lovit\ `ns\ tat\l ei nu a vrut s\ fie transportat\ la spital

Miercuri diminea]\. la ora 06.00, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, Mihai P. de 34 ani din comuna Zamostea, în timp ce conducea un autobuz al unei societ\]i de transport local, ajungând în dreptul imobilului nr. 108, a efectuat un viraj la stânga pentru a evita un obstacol din carosabil [i a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Bogdan  T. de 31 ani din municipiul Suceava. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor vehicule.
Conduc\torul autoturismului a solicitat prin serviciul 112 o ambulan]\, pentru a fi consultat\ feti]\ sa T.D. de 6 ani, care se afla în autoturism. La fa]a locului a sosit o ambulan]\, iar dup\ ce a fost consultat\ minora, tat\l acesteia a semnat lucr\torilor de pe ambulan]\, faptul c\ nu dore[te ca fiica sa s\ fie transportat\ la spital pentru continuarea investiga]iilor medicale. Cei doi conduc\tori auto au fost testa]i cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în ambele cazuri. (N.R.)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …