Friday , June 24 2022

A fost semnat contractul de 10 milioane de lei pentru repararea străzilor și trotuarelor din municipiul Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri dimineață, că a fost semnat contractul în valoare de 10.000.000 lei, inclusiv TVA, cu câstigatorii licitației pentru reparații străzi și trotuare  – asocierea dintre firmele SC Florconstruct SRL, SC SUCT SA si SC Autotehnorom SRL, toate din Suceava.

”Ne dorim să creștem ritmul asfaltărilor, ținînd cont de faptul că tarifele cu care s-a câștigat licitația acoperă costurile lucrărilor executate. Am cerut firmelor asociate să crească numărul formațiilor cu care lucrează”, a declarat primarul Ion Lungu.

Conform acestuia, în prezent se lucrează  cu doar cu 4 formații pe străzile Bradetului, Mihai Eminescu, Gherasim Buliga, -Tudor Vladimirescu, Amurgului, Eroilor și  Calea Obcinilor. (O.S.)

Vezi si

Un puști de 16 ani este cel care a tăiat cablurile unui semafor din George Enescu. Motivul: luminile se reflectau în geamul camerei lui

Polițiștii suceveni care au continuat cercetările privind comiterea infracțiunii de „distrugere” în cazul semaforului cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.