Saturday , April 20 2024

A fost aleasă conducerea organizației județene Suceava a partidului PLUS

Adrian – Radu Rey a devenit președintele celui mai nou partid din județul Suceava, având un mandat de 2 ani. Organizația PLUS Suceava are în jur de 200 de membri

Organizația Județeană Suceava a partidului PLUS – condus de fostul premier Dacian Cioloș – a ales o echipă de conducere în fruntea căreia este tânărul Adrian – Radu Rey. Precizăm că sâmbătă, 27 iulie 2019, începând cu ora 17:00, a avut loc Convenția Județeană a PLUS Suceava, sub coordonarea Erikăi Stanci, membru în Consiliului Național al PLUS, și sub ­suprave­gherea lui Liviu Iolu, coordonator Regional al PLUS pe Nord-Est și membru în CN.

În Convenția Județeană au fost aleși secretarul general, responsabilul de comunicare, trezorierul, respon­sabilul cu strângerea de fonduri, alți patru membri ai Biroului filialei județene, trei membri ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj Suceava, cei trei membri ai Comisiei Județene de Cenzori Suceava și 19 delegați care vor participa în decembrie la Convenția Națională PLUS. Totodată, a fost ales și coordonatorul organizației de tineret – Generația PLUS – în persoana lui Vlăduț Nicolae Ciobîcă, alături de trei membri ai Biroului Județean. spre deosebire de alte partide, PLUS va avea o altfel de structură în județ, respectiv „comunități locale”  ce se vor înființa la un număr de minim 7.500 de locuitori, fiind înființate astfel de „comunități locale” în municipii și că urmează să fie înființate și în mediul rural. „Avem deja comunități locale înființate în municipiile de județ, avem în Suceava, Fălticeni, Siret, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului. Continuăm procesul de extindere și cu siguranță, până la alegerile prezidențiale, vom avea un număr de comunități mai mare, care vor cuprinde și mediul rural”, a declarat Adrian-Radu Rey.

Proaspătul președinte al organizației județene Suceava a PLUS și-a prezentat luni dimineață echipa, în cadrul unei conferințe de presă la care a luat parte și europarlamentarul Ramona Strugariu. Din echipa prezentată de tânărul președinte Adrian – Radu Rey fac parte Beniamin Atodiresei – în calitate de secretar general și Cristina Pavel – respon­sabil comunicare, dar și trezorierul organizației județene, Ionuț Donisan, și responsabilul cu strângerea de fonduri Vlad Hazi. Cei doi nu au apărut, însă, în „front-office” la conferința de presă de ieri, probabil preferându-se a fi lăsați în sală alături de alți membri de partid veniți la conferința de presă. În schimb, Ramona Strugariu a anunțat că va înființa, la Suceava, în perioada următoare un cabinet de europarlamentar și că se are în vedere ca astfel de cabinete să fie înființate în cât mai multe județe din țară.

Conducerea județeană PLUS Suceava își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, ­i­novare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate.

Adrian – Radu Rey a devenit președintele celui mai nou partid din județul Suceava, având un mandat de 2 ani. El e precizat în conferința de presă că organizația PLUS are în jur de 200 de membri. Potrivit celor afirmate de tânărul președinte al PLUS, experiența sa politică, deși susține că a fost apolitic, s-a datorat îndeosebi faptului că pentru că patru ani a lucrat într-o structură subordonată Cancelariei primului-ministru (într-un compartiment de dezvoltare durabilă care era coordonat de un reprezentant direct al Prințului Charles), fiind vorba de premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș. Totodată, Adrian – Radu Rey a demisionat imediat ce a plecat Guvernul Cioloș pentru că guvernarea actuală a venit cu alte idei. De asemenea, Adrian – Radu Rey este ­preșe­dintele Asociației de Dezvoltare a Zonei Montane. (D.P.)

 

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …