Wednesday , February 8 2023

A avut loc recepția finală a depozitului de deșeuri de la Pojorâta

Groapa de gunoi de pe Mestecăniș, o adevărată crimă ecologică, ne-a mai scos ieri din buzunar niște bani, necesari plății unei case de avocatură care se luptă cu oamenii care vor să obțină anularea autorizației de construire a depozitului

Luni a fost semnată recepția finală a Depozitului ecologic de deșeuri de la Pojorâta iar Consiliul Județean Suceava continuă demersurile pentru darea în folosință, respectând legislația în vigoare.

Anunțul a fost făcut în plenul ședinței de ieri a deliberativului județean sucevean de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. „Din punctul nostru de vedere s-au parcurs toate etapele”, a declarat președintele CJ Suceava. Precizăm că anunțul a fost făcut nu întâmplător, ci în cadrul discuțiilor cu privire la un proiect de hotărâre legat de unele litigii pe care le are CJ vizavi de respectivul depozit de deșeuri. Fiindcă sunt case de avocatură care susțin pe cei care vor în instanță să obțină anularea autorizației de construire, CJ Suceava a ales să angajeze la rândul său o casă de avocatură pentru reprezentare la nivelul instanțelor. Este vorba despre Casa de a­vocatură Stoica și Asociații cu care CJ Suceava are un contract de reprezentare iar în ședința de ieri a deliberativului județean sucevean s-a votat cu 33 de voturi „pentru” din 36 de aleși județeni prezenți proiectul de hotărâre referitor la suplimentarea cu 18.000 de lei a contractului de reprezentare în instanță. Din cauză că sunt pe rolul instanțelor procese în speța Depozitului de la Pojorâta motiv pentru care și primăriile din zona de munte aduc deșeurile tot la Moara. (D.P.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …

One comment

  1. Stoica e fostul ministru PNL in guvernul cu Flutur. O fi oare SPAGA? De ce a trebuit casa de avocatura? Erau incompetenti juristii CL? De ce au fost atunci angajati? De ce nu au fost trimisi in FARA PLATA pe perioada cat era angajata casa de avocatura?
    Totalul platilor, a depasit 300.000 RON?