Thursday , December 1 2022

800 de mii de euro pentru extinderea gazului în Burdujeni-sat și în cartierul Tinereții

Primarul Sucevei și-ar dori ca lucrările să înceapă în acest an 

Extinderea rețelei de gaz metan a municipiului Suceava în cartierul Burdujeni-sat și în cartierul Tinereții a fost estimată la o sumă ce depășește 800 de mii €. În acest sens, municipalitatea suceveană va scoate la licitație lucrarea ce presupune o extindere a conductei de medie presiune cu circa 900 de metri, realizarea unei SRM și a unui sistem de distribuție a gazului natural pe o lungime de peste 26 km, pe străzile din Burdujeni-sat și în cartierul Tinereții. Referitor la acest proiect, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, în conferința de presă de ieri, că și-ar dori ca lucrările de extindere a rețelei de gaz metan în Burdujeni-sat și în cartierul Tinereții să demareze în acest an. El a explicat că documentele de licitație pentru realizarea investiției au fost trimise către Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), în vederea publicării anunțului. Proiectul are o valoare de 3,9 milioane de lei, fără TVA, iar termenul de execuție este de 36 de luni. Extinderea rețelelor de gaz metan pe 33 de străzi incluse în proiect va da posibilitatea proprietarilor a peste 1.300 de case să se poată racorda la rețeaua de distribuție a gazului natural. (D.P.)

Vezi si

Ioan Stan, de 1 Decembrie: Faptele noastre bune, realizările noastre, sunt cel mai înalt omagiu pe care îl putem aduce țării

Senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, a transmis un mesaj în care arată că încărcătura …

One comment

  1. Cu un an in urma in aceasta extindere era prinsa si zona Laniste. Cand intrebai la primarie , gata de la anul incep lucrarile….Acum vad ca a disparut printr-o minune. Ce sa zic, de 2 saptamani au zis ca repara drumul si nici macar asta nu au facut. ce sa mai vorbim de gaz…Bravo Primaria Suceava!!! In cativa ani ne intoarcem la Evul Mediu..