Sunday , February 5 2023

7 tone de gunoaie, strânse de angajații de la Drumuri din zona în care au așteptat TIR-urile să intre în Vama Siret

Direcția Regională de Drumuri și Poduri  (DRDP) Iași a anunțat, vineri, că a finalizat  acțiunea de igienizare a zonei drumurilor naționale și a parcărilor din administrarea sa.
În urma acțiunii desfășurate în perioada 27 decembrie – 5 ianuarie, după încheierea celor două mari sărbători, au fost colectate aproape 123,5 tone de gunoaie.
Conform DRDP, cea mai mare cantitate de gunoi colectată a fost pe sectorul DN 2, Grănicești – Ratoș, județul Suceava, de unde au fost ridicate 7 tone de gunoaie de pe o distanță de 6 km, în zona în care au staționat  zile în șir TIR-urile care așteptau trecerea prin Vama Siret.
Direcția de Drumuri menționează că  activitatea de igienizare este asigurată de personalul propriu în fiecare zi de luni și vineri, iar dacă este nevoie și în celelalte zile.(O.S.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …