Monday , February 26 2024

7.500 de dolari au plătit trei bărbați care fug de înrolare pentru a părăsi Ucraina  

Procuratura Regională Cernăuți a început acțiunea penală pentru trei cernăuțeni care au fost suspectați de organizarea transportului ilegal de persoane peste granița de stat a Ucrainei către Ucraina în România.

Un locuitor al raionului Vijnițea alături de soția sa și de o cunoștință a organizat transportul ilegal peste granița de stat a cetățenilor ucraineni cărora le este interzis să părăsească teritoriul statului. Aceasta pentru o recompensă bănească de 2.500 de dolari de persoană, membrii grupului infracțional au promis că vor asigura trecerea fără piedici a frontierei de stat.

Cei care doreau să treacă granița evitând punctele de control au fost duși în satul Seleatin – situat pe cursul superior al râului Suceava, dincolo de comuna suceveană Ulma – iar de acolo au fost transportați la linia de demarcație pentru trecerea ulterioară către România.

Pe 6 aprilie, în timp ce încerca să transporte trei bărbați ucraineni cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, bărbatul care era cel care organizase de la bun început transportul a fost prins, cercetarea fiind făcută inclusiv de Serviciul de Securitate al Ucrainei. (D.P.)

Vezi si

Rezultate bune și foarte bune la simularea Evaluării Naționale pentru prima promoție de la reînființarea ciclului gimnazial, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”

Conducerea Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți a ținut să informeze că cei 29 de elevi …

One comment

  1. Ucraina este ce a mai corupta tara din Europa