Sunday , September 25 2022

7.500 de dolari au plătit trei bărbați care fug de înrolare pentru a părăsi Ucraina  

Procuratura Regională Cernăuți a început acțiunea penală pentru trei cernăuțeni care au fost suspectați de organizarea transportului ilegal de persoane peste granița de stat a Ucrainei către Ucraina în România.

Un locuitor al raionului Vijnițea alături de soția sa și de o cunoștință a organizat transportul ilegal peste granița de stat a cetățenilor ucraineni cărora le este interzis să părăsească teritoriul statului. Aceasta pentru o recompensă bănească de 2.500 de dolari de persoană, membrii grupului infracțional au promis că vor asigura trecerea fără piedici a frontierei de stat.

Cei care doreau să treacă granița evitând punctele de control au fost duși în satul Seleatin – situat pe cursul superior al râului Suceava, dincolo de comuna suceveană Ulma – iar de acolo au fost transportați la linia de demarcație pentru trecerea ulterioară către România.

Pe 6 aprilie, în timp ce încerca să transporte trei bărbați ucraineni cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, bărbatul care era cel care organizase de la bun început transportul a fost prins, cercetarea fiind făcută inclusiv de Serviciul de Securitate al Ucrainei. (D.P.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …

One comment

  1. Ucraina este ce a mai corupta tara din Europa