Thursday , April 8 2021

6 angajți din școlile sucevene depistați cu COVID. Nu sunt cazuri noi raportate în rândul elevilor

Informarea transmisă de Inspectorarul Şcolar Județean (IŞJ) Suceava în cursul zilei de joi, 25 februarie, cuprinde 6 noi cazuri de infectare cu COVID depistate în rândul angajaților din sistemul de învățământ sucevean. Se pare că cele mai afectate sunt educatoarele și învățătoarele, fiind prezente zilnic în raportări.

Au primit rezultate pozitive în urma testării pentru COVID o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit (GPP) ”Scufița Roșie” Vatra Dornei-structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei, două învățătoare, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava și de la Şcoala Gimnazială Bădeuți-structură a Şcolii Gimnaziale Milișăuți, un profesor de gimnaziu, de la Şcoala Gimnazială Milișăuți, dar și un cadru didactic auxiliar și un angajat din categoria personal nedidactic de la GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei.

A fost sistată activitatea didactică cu prezență fizică în cazul a șapte formațiuni de studiu, și anume 2 clase de învățământ primar, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava și Şcoala Gimnazială Bădeuți, 4 grupe de grădiniță de la GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei și o clasă de gimnaziu de la Şcoala Gimnazială Bădeuți. (O. N.)

Vezi si

”Ștefanistul” David Turturean, olimpic internațional, își va continua studiile la prestigioasa Universitate MIT din SUA

David Turturean a aplicat la zeci de universități din Europa și din Statele Unite, fiind …