Saturday , December 3 2022

53 de suceveni, încadraţi pe loc la Bursa Generală a locurilor de muncă

Bursa locuri 1

In urma acestui eveniment, la nivelul municipiului Suceava au fost selectate peste 350 de persoane pentru interviuri, iar 16 persoane au fost încadrate pe loc 

Peste 800 de suceveni, aflaţi în căutarea unui job au fost ieri la Bursa Generală a locurilor de Muncă, care s-a desfăşurat în incinta Casei de Cultură din Suceava. Potrivit celor spuse de directorul AJOFM Suceava, în vederea ocupării unui loc de muncă au fost selectate 380 de persoane, iar 16 au fost încadrate pe loc.
“Am debutat Bursa Generală a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, cu o participare nu peste aşteptări, dar avand în vedere că vom sta la dispoziţia celor interesaţi, în măsura în care vor veni, sperăm ca aşteptările lor să fie onorate de oferta pe care o prezentăm astăzi”, a declarat Mirela Adomnicăi, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La acest eveniment, la nivelul municipiului Suceava, 39 de angajatori şi-au prezentat 313 locuri de muncă vacante. Din totalul locurilor de muncă, 21 au fost destinate persoanelor cu studii superioare, cu domenii în ceea ce priveşte partea de construcţii, confecţii, industria alimentară, partea hotelieră, comerţul.
La acest eveniment, care s-a desfăşurat în Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Campulung Moldovenesc au fost selectate 714 persoane pentru interviu, iar un număr de 53 de persoane au fost încadrate pe loc. (Georgiana GROZA)

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …

No comments

  1. Cum domnule,in statiunea Gura Humorului nik????? Asa un punct important pe harta lumii,nu se intampla nik??? Alo,Ursaciuc,nu mai misti in front??? Nu mai faci aqua parc??? Nu mai faci fabrica de masini agricole?? Cum asa,Ursaciuc??? Ai disparut de pe harta???? SAU AU FOST MINCIUNELE CA SA PROSTESTI ALEGATORII?? ASA-I,A FOST UN TRUC IEFTIN CA SA CASTIGI UN NOU MANDAT??? Sa-ti dau un sfat,ia-ti masina si plimbate pe strazile orasului,apoi uita-te in oglinda,da-ti doua palme si zii,ca-ti place!!!!!!