Thursday , February 2 2023

52 de pensionari suceveni vor pleca la sfârșitul lunii în stațiuni balneoclimaterice, pentru tratament

Casa Județeană de Pensii mai are 20 de bilete disponibile pentru această serie

pensionari, statiune, Obiectiv, Suceava, stiri, 1 Mai

52 de pensionari suceveni care au depus cereri la Oficiul Județean al Casei de Pensii Suceava vor pleca, la sfârșitul lunii, în concediu pe bani puțini, plecările în stațiuni fiind programate între 23 și 26 martie. Aceștia reprezintă cea de-a II-a serie din acest an care beneficiază de bilete de tratament. De menționat că din cele 150 de cereri, câte au fost depuse pentru această serie, au fost aprobate peste 30 %, doar 52 pensionari suceveni beneficiind de bilete, procentul fiind totuși mai mare comparativ cu ultimele seriile de anul trecut, când numărul solicitărilor era mult mai mare decât cererile soluționate.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii martie 2022. “La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, susțin reprezentanții Casei Județene de Pensii Suceava. Până la sfârșitul anului, pensionarii suceveni vor beneficia de încă aproximativ XVII serii în care se vor acorda aproape bilete de tratament balnear.

20 de bilete de tratament au rămas nedistribuite, în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Nicolina și Pucioasa, cele mai multe locuri disponibile fiind în stațiunea 1 Mai. (C. R.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …