Friday , December 8 2023

52 de cupluri de aur, sărbătorite sâmbătă la Primăria Suceava (FOTO)

Conform primarului Ion Lungu, din 2005 și până acum au fost sărbătorite și premiate de Primărie  1.929 cupluri de aur din municipiul Suceava

Sâmbătă, 30 septembrie, la Primăria Suceava au fost sărbătorite 52 de cupluri din municipiul Suceava care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

”Însurățeii”  de jumătate de veac au fost felicitați de primarul Ion Lungu, care le-a oferit Diploma de Fidelitate, premiul în bani și buchete de flori.

Din anul 2005, de când a fost aprobată Hotărârea de Consiliu Local în acest sens,  au fost felicitate și sărbătorite de Primăria Suceava și primarul Ion Lungu nu mai puțin de 1.929 de cupluri de aur din municipiul Suceava.

”Acești oameni sunt un model pentru familiile lor și pentru societate. I-am felicitat, le-am urat multă sănătate, am băut un pahar de sampanie și au fost premiați conform prevederilor Hotarîrii de Consiliu Local”, a declarat primarul Ion Lungu, la finalul festivității. (O.S.)

Vezi si

Scintigraf modern, în valoare de 450.000 de euro, la Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava

Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava (SCJU) a fost dotat cu …

One comment

  1. Frumos!
    Doar ca ma uit eu la poze si vad pe Lungu mai mult in toate. Inseamna ca este mult inaintea celor 52 de cupluri? Adica din 104 oameni primarul este mai important decat toti. Asa-i?