Thursday , February 9 2023

48 de șoferi, lăsați fără permis de polițiștii suceveni

Polițiștii rutieri au organizat mai multe acțiuni pe raza județului, ocazie cu care au dat 369 de amenzi în valoare totală de 107.702 lei, au reținut 48 de permise și au retras patru certificate de înmatriculare amenzi rutiera

În perioada 29 iunie – 1 iulie 2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul poli­țiilor municipale și orășenești au organizat o acțiune pe raza județului pe linia depistării șoferilor care conduc vehicule sub influența alcoolului, în cadrul căreia au fost constatate șapte infracțiuni și date 81 de amenzi în valoare totală de 37.087 de lei. Totodată, polițiștii au reținut nouă permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 18.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DJ 178D, din localitate, mopedul înregistrat condus de un localnic de 17 ani. În urma cerce­tărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar scuterul pe care îl conducea nu este înmatriculat, acesta având montată o plăcuță cu un număr fals de înregistrare. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Tot în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul po­lițiilor municipale și orășenești au organizat o acțiune pe raza jude­țului pe linia combaterii excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare, ocazie cu care au fost date 288 de amenzi în valoare totală de 70.615 de lei, din care 200 pentru încălcarea regimului legal de viteză și reținute 39 de permise de conducere. (D.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …