Sunday , October 2 2022

40 de cartuşe pentru pistol cu aer comprimat, găsite asupra a doi tineri din Fălticeni

77_1_20110524203708

Poliţiştii fălticeneni au depistat doi tineri care aveau asupra lor 15 şi, respectiv, 25 de carutuşe pentru pistol cu aer comprimat. Deoarece le deţineau ilegal, celor doi tineri le-au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţia municipiului Fălticeni a organizat o razie în zona municipiului la care au fost cooptaţi şi comisari ai Gărzii Financiare Suceava, pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică. Astfel au fost constatate şase infracţiuni, respectiv Otilia S., de 49 ani, localnică, asociat în cadrul unei societăţi comerciale, a emis muzică în scop ambiental în cadrul barului fără a avea autorizaţie de la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Viorel G., de 57 ani, localnic, asociat în cadrul unei întreprinderi familiale din Fălticeni, a emis muzică în scop ambiental în cadrul barului său fără a deţine autorizaţie de la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
Vasile Luncănaşu, de 19 ani, localnic, a fost depistat de poliţişti deţinând ilegal 15 cartuşe pentru pistol cu aer comprimat. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Ciprian A., de 17 ani, din municipiul Fălticeni, a fost prins de poliţişti având ilegal asupra sa 25 de cartuşe pentru pistol cu aer comprimat. I s-a întocmit dosar penal.
Iulian I., de 17 ani, localnic, a fost oprit în trafic în timp ce conducea o motocicletă fără a avea aplicată plăcuţă cu număr de înmatriculare sau înregistrare şi fără a avea permis de conducere pentru autovehicule sau subcategorie de autovehicule.
Ion M., de 22 ani, din comuna Slatina, a fost prins, el fiind autorul unui furt comis în seara zilei de 9 iunie 2013, când prin forţarea unui geam, a pătruns în locuinţa Marianei D., din comuna Slatina, de unde a furat bunuri în valoare de 1.800 de lei. (C.Z.)

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …