Tuesday , May 11 2021

4 persoane sancționate pentru că nu purtau mască la o adunare penticostală, desfășurată într-o casă din comuna Ciprian Proumbescu

Miercuri seara, la ora 19.20, un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu a sesizat prin 112 despre faptul că la locuința lui C. Mihai s-au adunat mai multe persoane pentru a participa la o slujbă religioasă.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit 10 adulți și 7 minori (cu vârste de 14 – 17 ani) care se aflau în două camere, unde participau la o slujbă religioasă penticostală, fiind respectate normele privind  distanțarea socială, însă 4 persoane nu purtau măști de protecție sanitară motiv pentru care au fost sancționate contravențional conform Lg. 55/2020.

Totodată persoanele sancționate au fost instruite cu privire la respectarea normelor sanitare pentru prevenirea răspândirii SarsCov2, iar acestea au remediat deficiențele constatate.

Vezi si

O femeie din Udești încearcă de aproape jumătate de an să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale fiicei și nepoțelului ei

O mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare, în luna decembrie a anului …