Thursday , September 23 2021

4 persoane rănite în urma unui accident la Cumpărătura. Primul ajutor, acordat și de coordonatoarea SMURD pe regiunea Nord-Est, aflată în drum spre Suceava (FOTO, VIDEO)

Marți dimineață, în jurul orei 10.00, pe raza localității Cumpărătura a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mașini în care se aflau 4 persoane.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM). În sprijin, au fost solicitate și echipaje ale Servicului de Ambulanță Județean Suceava, toate cele 4 persoane implicate având nevoie de îngrijiri medicale. îngrijiri medicale

Deoarece erau scurgeri de carburanți pe șosea, la fața locului a fost trimisă și o autospecială de stingere, pentru sablarea carosabilului.

Trebuie remarcat faptul că la fața locului a intervenit și prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, care se afla în drum ISU Suceava.

Cei patru răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.


Foto, video: ISU SUCEAVA

Vezi si

Centrul de vaccinare de la Shopping City se închide de la 1 octombrie. Se redeschide cel de la Colegiul „Ștefan cel Mare”

Centrul de vaccinare drive thru de la Shopping City se va închide de la 1 …