Wednesday , February 8 2023

38 de percheziții DIICOT la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina și la domiciliile unor polițiști

Procurorii DIICOT Suceava au făcut ieri aceste percheziții pentru a destructura o grupare de contrabandiști de țigări ce avea sprijinul unor polițiști de frontieră de la SPF Brodina. Cercetați ar fi trei polițiști de frontieră de la SPF Brodina. La audieri urmau să fie aduse 15 persoane. Prejudiciul din dosar a fost estimat la aproximativ un milion de leipolitia de frontiera

Ieri, procurorii DIICOT suce­veni au desfășurat mai multe per­cheziții în zona Brodina – Vicov pentru a destructura o grupare specializată în trafic cu țigări de contrabandă. Vizați de percheziții au fost și câțiva polițiști de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina.

Descinderile au fost începute ieri, de la prima oră, într-un dosar vizând comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și contrabandă.

Procurorii de la Serviciul Teritorial al DIICOT Suceava au desfă­șurat 38 de percheziții. Vizate de percheziții a fost și sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, precum și domiciliile mai multor polițiști de frontieră. Cercetați ar fi trei polițiști de frontieră de la SPF ­Bro­dina. La audieri urmau să fie aduse 15 persoa­ne.

Prejudiciul din dosar a fost estimat undeva la un milion de lei. (D.Z.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …