Sunday , January 29 2023

33 de posturi didactice sunt vacante în cadrul celor 10 facultăți ale USV

Lista posturilor didactice vacante în semestrul I al actualului an universitar, care au fost propuse de consiliile facultăților din cadrul USV pentru a fi scoase la concurs pe perioadă nedeterminată, cuprinde două posturi de profesor universitar, 11 de asistent, câte 6 de lector și de conferențiar și opt posturi de șef de lucrări 

Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava a aprobat în cadrul ședinței Consiliului de Administrație din data de 27 octombrie scoaterea la concurs a posturilor didactice vacante pe perioadă nedeterminată, semestrul I, anul universitar 2020-2021. Lista posturilor didactice vacante în semestrul I al actualului an universitar, care au fost propuse de consiliile facultăților din cadrul USV pentru a fi scoase la concurs pe perioadă nedeterminată, cuprinde două posturi de profesor universitar, 11 de asistent, câte 6 de lector și de conferențiar și opt posturi de șef de lucrări.

Facultatea de Drept și Ştiințe Administrative are nevoie de un profesor universitar pentru drept penal și doi lectori în cadrul Departamentului de Drept și Ştiințe Administrative.

Facultatea de Educație Fizică și Sport a scos la concurs un post de asistent, în cadrul Departamentului de Educație Fizică și Sport, două posturi de conferențiar și unul pentru șef de lucrări, în cadrul Departamentului de Sănătate și Dezvoltare umană.

Trei posturi de șef de lucrări sunt vacante în cadrul Facultății de Inginerie Alimentară, un singur post, de asistent universitar, a fost scos la concurs la Facultatea de Istorie și Geografie – Departamentul de științe Umane, iar la Facultatea de Ştiințe Economice și Administrație Publică este nevoie de un conferențiar la Departamentul de Contabilitate, Audit și Finanțe.

Facultatea de Silvicultură are vacante un post de profesor universitar și unul de asistent, Facultatea de științe ale Educației a scos la concurs câte două posturi de lector și de asistent universitar, iar la Facultatea de Litere și Ştiințe ale Comunicării s-au vacantat două posturi de lector, alte două de asistent și un post de conferențiar.

În cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management au fost propuse și aprobate pentru a fi scoase la concurs trei posturi de șef de lucrări, unul de asistent și unul de conferențiar.

La Facultatea de Inginerie Electrică și Ştiința Calculatoarelor au fost propuse de către Consiliul de Administrație un post de șef de lucrări, unul de conferențiar și patru posturi de asistent, fiind aprobată scoaterea la concurs a trei dintre ele.

Precizăm că, în contextul pandemiei de COVID-19, reactorul USV a decis, în data de 15 mai a.c., suspendarea concursurilor pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante sau temporar vacante din cadrul instituției. Concursul pentru ocuparea posturilor didactice vacante pentru semestrul II al anului universitar 2019-2020  a fost reluat în luna iulie a acestui an, iar susținerea evaluării candidaților a avut loc în luna septembrie.

În ceea ce privește calendarul concursului de ocupare a posturilor vacante pe perioadă nedeterminată, semestrul I, anul universitar 2020-2021, USV va publica pe site toate datele în perioada imediat următoare. (Oana NUȚU)
secretarasite

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un Top 40 aeroporturi din Europa, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …