Tuesday , October 19 2021

33 de noi cazuri COVID în școlile sucevene. 22 de clase au trecut în online

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că, în cursul zilei de joi, au fost raportate 33 de noi cazuri de COVID în unitățile de învățământ din județ. Este vorba despre 21 de elevi infectați cu coronavirus și 12 angajați din sistem, dintre care 10 profesori, un cadru didactic auxiliar și un angajat personal nedidactic.

Cei 21 de elevi confirmați cu COVID sunt de la Școala Gimnazială Verești, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului, unde au fost depistate câte 3 cazuri, Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, Școala Gimnazială ”Grigore Ghica Voievod” Suceava, Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, fiecare cu câte 2 cazuri, iar la celelalte unități a fost raportat câte un singur caz, și anume la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, colegiile naționale ”Petru Rareș” și ”Ștefan cel Mare” Suceava, Liceul Tehnologic ”Tomșa Vodă” Solca, Școala Gimnazială ”Ion Muceleanu” Fântâna Mare, Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială nr. 10 Suceava, Școala Gimnazială Milișăuți și Școala Gimnazială nr. 8 Suceava.

Cele 10 cadre didactice confirmate cu COVID sunt de la Școala Gimnazială Bosanci, 2 cazuri, Școala Gimnazială Burla, Școala Gimnazială Panaci, Școala Gimnazială nr. 8 Suceava, Școala Gimnazială ”Grigore Ghica Voievod” Suceava, Școala Gimnazială ”Gheorghe Popadiuc” Rădăuți, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului, și colegiile naționale ”Petru Rareș și ”Mihai Eminescu” Suceava. La Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni a fost depistat un caz la un cadru didactic auxiliar, iar la Colegiul Național de Informatică Suceava un caz la personalul nedidactic.

S-a luat decizia suspendării cursurilor cu prezență fizică și mutarea activităților didactice online în cazul a 22 de clase. (O. N.)

Vezi si

Cinci pacienți în stare gravă așteaptă în UPU să se elibereze un pat de terapie intensivă la Spitalul Județean

Toți cei cinci aflați în UPU luni după-amiază sunt ventilați non-invaziv  După cum reiese din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *