Friday , April 19 2024

Elev al Școlii Gimnaziale Bivolărie, bătut de colegi în incinta unității de învățământ (VIDEO)

StopBully.ro a publicat vineri, 9 octombrie, un video cu un elev de clasa a VII-a bătut în incinta școlii de alți colegi, iar unul dintre ei a și filmat incidentul violent. Totul s-ar fi petrecut în după amiaza zilei de joi, 8 octombrie, chiar pe holurile Școlii Gimnaziale Bivolărie, județul Suceava.

Poliția s-a autosesizat în acest caz, după ce au descoperit filmulețul pe rețelele de socializare, au identificat agresorii și, conform procedurii, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. ”Noi am găsit filmulețul pe internet, am sunat la colegii de la Vicov, care au investigat cazul. Au fost identificați toți cei implicați și s-a stabilit că, în cursul zilei de joi, doi elevi de 12-13 ani, de la Școala Gimnazială Bivolărie, au agresat un coleg, iar un al treilea a filmat incidentul. Conducerea școlii a aflat despre acest caz după ce părintele unuia dintre agresori a adus la cunoștința directoarei cele întâmplate. A fost anunțat IȘJ Suceava, însă nu și Poliția”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

AICI pot fi urmărite imaginile postate de StopBully.ro

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a precizat că acest caz este anchetat de conducerea Școlii Gimnaziale Bivolărie și că se vor lua măsuri, în funcție de gravitatea faptei. ”Incidentul a avut loc joi după amiaza, pe holurile Școlii Gimnaziale Bivolărie. Este vorba despre o altercație între elevi de clasa a VII-a și, din ce a comunicat conducerea școlii, luni vor veni părinții la școală pentru ancheta în cazul celor implicați. Vom vedea ce măsuri se vor lua, în funcție de gravitatea faptelor. Noi vom urmări cazul și vom vedea dacă conducerea școlii va lua măsurile ce se impun. Este regretabil ce s-a întâmplat, mai ales pentru că incidentul a avut loc în incinta școlii”, a declarat inspectorul școlar general adjunct Ioan Puiu. (O. NUȚU)
secretarasite

Vezi si

Aeroportul Sucevei s-a menținut pe locul 5 în primul trimestru al anului cu privire la numărul de pasageri

Finalul trimestrului 1 al acestui an a găsit aeroportul „Ştefan cel Mare” pe un loc …