Friday , January 27 2023

31 de jandarmi au fost înaintați ieri în grad

Miercuri, 1 august 2018, la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și la sediile subunităților de jandarmi din localitățile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni și Rădăuți s-au desfășurat ceremoniale militare și religioase organizate cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a unui număr de 31 de lucrători ai unității, care au îndeplinit condițiile prevăzute de legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, astfel: în gradul de maior – 2 ofițeri; în gradul de plutonier adjutant șef – 5 subofițeri; în gradul de plutonier adjutant – 13 subofițeri; în gradul de plutonier major – 7 subofițeri; în gradul de plutonier – 4 subofițeri.jandarmi avansati (2)

La Suceava, festivitatea a debutat cu prezentarea ordinului ministrului Afacerilor Interne pentru înaintarea în grad a ofițerilor și a ordinului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava pentru înaintarea în grad a subofițerilor, după care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade. După oficierea unei slujbe religioase de către preotul militar și felicitarea ofițerilor și subofițerilor, activitatea s-a finalizat cu intonarea Imnului Național al României.jandarmi avansati (1)

În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naționale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie). (D.Z.)

 

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …

One comment

  1. Si uite asa ne miram ca ajungem sa avem sute de generali , zeci de mii de ofiteri …la care trebuie sa le platim salariile plus toate celelalte beneficii! Toti sunt avansati pentru ca au raspuns la comanda politica! Apoi dupa ce “muncesc de se rup” …pe la 50-55 de ani ies la pensie cu indemnizatii duble sau triple fata de cum au muritorii platitori de taxe si impozite!