Monday , December 4 2023

300 de politisti si 20 de jandarmi pusi sa faca ordine in judet, la sfarsitul saptamanii

300 de poli]i[ti [i 20 de jandarmi au fost angaja]i, la sf=r[itul s\pt\m=nii trecute, `ntr-o opera]iune f\r\ precedent, `n ultima perioad\, pe linia asigur\rii siguran]ei publice, `n toate localit\]ile din jude].
Vineri sear\,  între orele 18.00-24.00, structurile de ordine public\ ale posturilor [i birourilor de poli]ie au executat 358 controale, din care: la sisteme de paz\ 162; la casierii colectoare 26; la unit\]i de cazare în comun 26; la alte unit\]i 144. S-au constatat 15 infrac]iuni, cele mai multe la regimul circula]iei rutiere, dar [i falsuri `n infrac]iuni oficiale, uz de fals, evaziune fiscal\, tentativ\ de furt, etc. S-au administrat de asemenea amenzi în valoare de 64.840 lei, au fost re]inute cinci permise de conducere, patru certificate de înmatriculare [i au ridicate în vederea confisc\rii 77 pachete de ]ig\ri de provenien]\ ucrainean\ în valoare de 805 lei, bunuri industriale în valoare de 1.576  lei, 15,5 metri cubi material lemnos  în valoare de 1.008 lei.
Poli]i[tii din cadrul Forma]iunii de Poli]ie Rutier\ R\d\u]i [i ai Postului de Poli]ie Straja l-au identificat pe Vasile P. din comuna Straja, care conducea autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauz\ i s-au recoltat probe biologice [i i s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii prev. de art.87, al.1 din OUG 195/2002.
A fost identificat de asemenea Gheorghe M. de 53 ani din satul Manolea, comuna For\[ti, administratorul unei societ\]i comerciale – punct de lucru Manolea, care emitea muzic\ în scop ambiental f\r\ a de]ine autoriza]ie de la Uniunea Compozitorilor [i Muzicologilor.
Agen]ii Postului de Poli]ie Baia i-au depistat pe Constantin M. [i Drago[ B., ambii de 44 ani, din comuna Baia, în timp ce pescuiau cu un voloc în albia râului Moldova pe raza comunei Baia. To]i cei enumera]i s-au ales cu dosare penale. (O.S.)

Vezi si

Cresc tarifele de vizitare la Muzeul de Istorie și la Cetatea de Scaun  

Consiliul Județean Suceava a aprobat, la ultima ședință, un proiect de hotărâre referitor la taxele …