Monday , June 21 2021

300 de doze de vaccin antiCovid Johnson & Johnson vor fi distribuite medicilor de familie

Dozele vor ajunge în cabinete din Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănpstirea Humorului, Straja, Falcău și Suceava

 Direcția de Sănătate Publică Suceava a ajunțat că a primit 300 de doze de vaccin antiCovid 19 produs de compania Johnson & Johnson, doze ce urmează să fie distribuite medicilor de familie care au deja întocmite liste cu pacienți, în vederea vaccinării.

”Astăzi s-au adus 300 de doze de vaccin antiCovid-19 Johnson & Johnson, care vor fi distribuite primelor cabinete  medicale  de familie din județul Suceava care au înscris pacienți în vederea vaccinării. Aceste cabinete medicale de familie  sunt amplasate în localitățile Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău și Suceava. Acest vaccin antiCovid-19 are avantajul că se efectuează într-o singură doză, la cabinetul medicului de familie. Facem apel către populație să se adreseze cu încredere medicilor de familie și să solicite vaccinarea antiCovid-19, fără programare prealabilă pe platformă”, a explicat medicul Dinu Sădean, director general în cadrul DSP Suceava. (C. R.)

Vezi si

30 de zile de arest pentru un individ care, beat și fără permis, a furat o mașină și a făcut un accident

Joi, 17 iunie, la ora 10.20 Poliţia Fălticeni a fost sesizată de către R. Viorica, …