Wednesday , October 5 2022

30 de zile de arest pentru doi tâlhari care au obligat un rădăuțean să le dea telefonul și 30 de lei

În seara zilei de 3 iunie 2021,  în jurul orelor 22.30,  I. Ovidiu Sebastian, în timp se deplasa pe jos pe str. Bogdan Vodă din  Rădăuți, din direcția Herghelia Rădăuți spre Mănăstirea Bogdana, a fost abordat de către două persoane de sex masculin care, prin folosirea de acte de violență, l-au determinat să le predea suma de aproximativ 30 de lei pe care o avea asupra sa, cât și un telefon mobil marca Samsung.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Biroului Investigații Criminale Rădăuți au aflat că tâlharii sunt doi bărbațI din zonă,  M. Denis Iulian și H. Alexandru Constantin. După administrarea probelor în cauză și după audierea autorilor în calitate de suspecți, față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți și s-a stabilit arestarea preventivă pentru 30 de zile, cei doi bărbați fiind depuși în arestul IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Ioan Balan, de Ziua Educației – Viitorul unei națiuni depinde de respectul pe care îl acordăm în fiecare zi făuritorilor de destine – învățătorii și profesorii  

De Ziua Mondială a Educației, deputatul PNL Ioan Balan consideră că fiecare dintre noi trebuie …